"Zij maken waar wat ze beloven"

Onze keuze voor Memento Uitvaartzorg van Nelleke en André Groenink hebben wij, kinderen en kleinkinderen, als zeer positief ervaren.

Vader, opa en oud-opa, stierf in de gezegende leeftijd van bijna 96 jaar. Vanaf het eerste contact met Nelleke vielen er veel zorgen van ons af. Ze overlegde en regelde met veel deskundigheid en passie de hele uitvaart. Wat heeft zij ons veel werk uit handen genomen. Wij bevelen Memento uitvaartzorg van harte bij u aan. Zij maken waar wat ze beloven……. en meer. Memento Uitvaartzorg ontzorgt.

Fargo en Wim

"wij bevelen Memento Uitvaartzorg zeker aan"

“Geschokt waren wij door het overlijden van onze lieve Willie”. Zo plotseling uit het leven gegrepen. Je weet dan even niet wat je moet doen. Vanaf het eerste moment dat we contact opnamen met Memento Uitvaartzorg heeft Nelleke ons bijgestaan. Zij bracht direct rust en hielp ons om een waardig afscheid mogelijk te maken. Wij bevelen Memento Uitvaartzorg zeker aan.

Liefs van Hetty

"deskundigheid, ervaring en compassie"

Hierbij willen wij onze dank uitspreken aan Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg.

Het verlies van een moeder, de vrouw die je op deze wereld gezet heeft en met liefde heel haar leven terzijde heeft gestaan is zelfs als volwassene kinderen moeilijk emotioneel te verwerken. Dan heb je bij de uitvaartverzorging het liefst een professionele persoon als ondersteuning aan je zijde. Nu, dat hadden wij met Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg.

Een vrouw met deskundigheid, ervaring en compassie. Nelleke heeft altijd een luisterend oor, je kunt haar alles vragen en je krijgt altijd de goede antwoorden en adviezen. Ze is voor elk onderwerp altijd goed voorbereid, niets moet maar alles kan. Hierdoor houdt ze je scherp om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Daarbij is ze altijd vriendelijk, zorgzaam en ondersteunend. Ze geeft je echt het gevoel dat we dit als team samen doen om de overledene een waardig laatste afscheid te gunnen. Mijn broer en ik kunnen een ieder Memento als uitvaartzorg keuze dan ook met 100 % aan bevelen.

Vanuit een oneindige waardering voor wie je bent en wat je doet, willen we Nelleke graag nogmaals intens bedanken voor haar ondersteuning.

Gebroeders Scheggetman uit Enschede

"Er was tijd, aandacht en zorg voor alles"

Wij als familie kijken dankbaar terug op de ondersteuning, begeleiding en liefdevolle zorg. Er was tijd, aandacht en zorg voor alles rondom de begrafenis van onze vader. Oog voor detail en aandacht voor iedereen.

Aan de kleinkinderen werd ook gedacht, een herinneringsboekje waar ze zelf dingen in konden schrijven over opa. Wij kijken met dankbaarheid terug.

Christa Geerlings