"Zij maken waar wat ze beloven"

Onze keuze voor Memento Uitvaartzorg van Nelleke en André Groenink hebben wij, kinderen en kleinkinderen, als zeer positief ervaren.

Vader, opa en oud-opa, stierf in de gezegende leeftijd van bijna 96 jaar. Vanaf het eerste contact met Nelleke vielen er veel zorgen van ons af. Ze overlegde en regelde met veel deskundigheid en passie de hele uitvaart. Wat heeft zij ons veel werk uit handen genomen. Wij bevelen Memento uitvaartzorg van harte bij u aan. Zij maken waar wat ze beloven……. en meer. Memento Uitvaartzorg ontzorgt.

Fargo en Wim

"Warm en betrokken"

Wij zouden iedereen een Nelleke wensen bij het regelen van een uitvaart.
Ze was er in alle opzichten voor ons.
Veel aandacht voor details, maar bovenal een warm en betrokken persoon waar wij veel steun aan hebben gehad.
Familie Dokter

"deskundig, ervaren en met compassie"

Hierbij willen wij onze dank uitspreken aan Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg.

Het verlies van een moeder , de vrouw die je op deze wereld gebaard heeft en met liefde heel haar leven terzijde heeft gestaan is zelfs als volwassene  kinderen moeilijk emotioneel te verwerken.

Dan heb je bij de uitvaartverzorging het liefst een professionele persoon als ondersteuning aan je zijde. Nu, dat hadden wij met Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg.

Een vrouw met deskundigheid , ervaring en compassie. Nelleke heeft altijd een luisterend oor , je kunt haar alles vragen en je krijgt altijd de goede antwoorden en adviezen. Ze is voor elk onderwerp altijd goed voorbereid, niets moet maar alles kan. Hierdoor houdt  ze je scherp om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Daarbij is ze altijd vriendelijk , zorgzaam en ondersteunend. Ze geeft je echt het gevoel dat we dit als team samen doen om de overledene een waardig laatste afscheid te gunnen. Mijn broer en ik kunnen een ieder Memento als uitvaartzorg keuze dan ook met 100 % aan bevelen.

Vanuit een oneindige waardering voor wie je bent en wat je doet, willen we Nelleke graag nogmaals intens bedanken voor haar ondersteuning.

Gebroeders Scheggetman uit Enschede

"vanaf je binnenkomst voelde je zó vertrouwd"

Lieve Nelleke,

We willen je heel graag bedanken voor je liefdevolle zorg voor onze moeder en ons na haar overlijden. We kenden je niet, maar al vanaf je binnenkomst voelde je zó vertrouwd!

Je hebt ons enorm gesteund en professioneel begeleid. Je was onzichtbaar en tegelijk zo aanwezig, wat een gave!

We kijken terug op een verdrietige week vol emoties maar ook mede door jou ook een waardevolle week. DANK!

Hans en Karen

"Ook na de uitvaart weden we niet vergeten"

Lieve Nelleke,

Na het verlies van mijn vader stortte mijn wereld in. Ik ben niet alleen mijn vader maar ook mijn maatje kwijtgeraakt. In de eerste weken van dit verlies ben ik enorm gesteund door jou .Jij was er voor ons als gezin maar zag ook elk individu binnen het gezin en nam de tijd om naar iedereen te luisteren.  De hoeveelheid geduld , expertise, aandacht en warmte die jij ons bracht is echt bewonderenswaardig.  Ook de manier waarop je met de kleinkinderen omging in deze periode was zo geduldig en liefdevol.

Jij bracht ons niet alleen de rust omtrent alles wat geregeld moest worden maar ook humor en een schouder om op te huilen.

Jij heb ons uit handen genomen wat wij als gezin in deze tijd nooit voor elkaar gekregen zouden hebben.

De uitvaart voor onze vader was prachtig. Werkelijk overal heb je aan gedacht en niets ontbrak deze dag.

Ook na de uitvaart werden we niet vergeten. Dat je ons af en toe nog een berichtje stuurde deed ons erg goed.

We moeten het nu zelf doen maar we kijken terug op een prachtig afscheid en een warm, vertrouwd contact met jou.

Lieve Nelleke, heel hartelijk bedankt voor een dag waar we met verdriet ,maar ook met prachtige herinneringen op terug kunnen kijken.

Lieve groet,

Marjolein Palmai

"wij bevelen Memento Uitvaartzorg zeker aan"

“Geschokt waren wij door het overlijden van onze lieve Willie”. Zo plotseling uit het leven gegrepen. Je weet dan even niet wat je moet doen. Vanaf het eerste moment dat we contact opnamen met Memento Uitvaartzorg heeft Nelleke ons bijgestaan. Zij bracht direct rust en hielp ons om een waardig afscheid mogelijk te maken. Wij bevelen Memento Uitvaartzorg zeker aan.

Liefs van Hetty

"Er was tijd, aandacht en zorg voor alles"

Wij als familie kijken dankbaar terug op de ondersteuning, begeleiding en liefdevolle zorg. Er was tijd, aandacht en zorg voor alles rondom de begrafenis van onze vader. Oog voor detail en aandacht voor iedereen.

Aan de kleinkinderen werd ook gedacht, een herinneringsboekje waar ze zelf dingen in konden schrijven over opa. Wij kijken met dankbaarheid terug.

Christa Geerlings

"Het voelde gelijk heel vertrouwd"

Op dinsdag 26 oktober is mijn lieve man Frans overleden. Jij kwam bij ons thuis en het voelde gelijk heel vertrouwd. Je hebt een warme persoonlijkheid en veel kennis in je vak. Je hebt mij en mijn dochters enorm bijgestaan in deze moeilijke en zware tijd. Niets was je teveel.
We hebben samen met jou toch heel mooi en waardig afscheid kunnen nemen van Frans.
Er is aan de eettafel veel gehuild. Maar ook wel gelachen.
Het raakte me ook enorm hoe jij met zoveel liefde onze kleindochter bij alles betrok en haar lied knutselen voor opa, die prachtige vlinders. Lieve Nelleke ik ben je dankbaar voor je steun en geduld.
Groetjes Yvonne P.

"Een wereld van verschil"

Onze alleenstaande oudste zus overleed voor ons toch nog onverwachts.
Nelleke heeft ons bijgestaan op een voor ons hele prettige en vakkundige wijze, haar manier van benaderen en meedenken met ons voelde warm aan.
Ook hoe ze onze kleinkinderen op een natuurlijke manier hierbij betrok vonden wij mooi om te zien.

En in vergelijking met onze eerdere ervaringen met een grote uitvaartonderneming een wereld van verschil.

Wij bevelen Memento Uitvaartzorg dan ook van harte aan.

Ginnie Waalderbos en Albert Bruil.

"Je bracht rust in een verwarrende periode"

Dank, Nelleke, voor de manier hoe je ons geloodst hebt door de periode rondom het overlijden en begraven van onze man, (schoon)vader en opa Coen van Zijp. Nadat het leek alsof de wereld even stilstond leidde je ons op een zorgvuldige en betrokken manier naar het moment van de begrafenis en ook daarna ben je ons niet vergeten. Je bracht rust in een verwarrende periode, nam alle tijd voor ons en woog samen met ons zorgvuldig alle afwegingen die we moesten maken tijdens de voorbereidingen van de begrafenis. Mede door jou mocht deze verdrietige dag toch een moment zijn waar we met dankbaarheid en ontroering op terug mogen kijken.
Familie Van Zijp