Memento Inspiratielezing 12 maart 2024 – met Manu Keirse

De Memento Inspiratielezing met psycholoog Manu Keirse over Rouw & Verlies vindt plaats op dinsdag 12 maart 2024.

Wat is rouwen? En kun je het verdriet na verlies volledig verwerken?

 “Rouw verwerk je niet, dat betekent dat het ooit achter de rug moet zijn. Verdriet is als een schaduw, het gaat met je mee door je leven en je kunt het nooit achterlaten. Soms voel je het meer en soms voel je het minder, maar op bepaalde kruispunten in je leven kan dat verdriet zeker nog naar boven komen.”

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit als het om verdriet, verlies, rouw en de laatste levensfase gaat. Hij schreef meerdere bestsellerboeken over rouw en geeft les over verlies aan de faculteit geneeskunde aan de Universiteit in Leuven (België). Hij is een expert in patiëntenbegeleiding, rouwverwerking en palliatieve zorg.

De lezing geeft je een kijkje in het land van rouw en geeft je inzicht, erkenning en herkenning in de ervaringsverhalen die hij deelt.

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar door te praten over dit onderwerp in de ontmoetingsruimte van de kerk. Daarbij is er weer een boekentafel waar Manu Keirse zijn boeken signeert.

  • Locatie

    Ontmoetingskerk Enschede, Varviksingel 139

  • Tijdstip inloop

    19:00 uur inloop

  • Tijdstip aanvang

    19:30 uur start lezing

Nadat wij, André en Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg, zelf deze lezing bijwoonden, vinden wij het belangrijk dat ook de families die wij begeleidden de gelegenheid krijgen om meer te weten komen over rouw en verlies. De lezing is kosteloos te bezoeken voor nabestaanden van mensen waarvan we de uitvaart mochten begeleiden in het afgelopen jaar. Kies dan voor het Memento Nabestaanden Ticket.

Iedereen die geïnteresseerd is in de lezing om welke reden dan ook is welkom. We vragen dan een kleine bijdrage van 10 euro per ticket.

Reserveer een toegangsticket

Vragen over de inspiratielezing? Stuur een email naar info@mementouitvaartzorg.nl