Een “voorgesprek” wat is dat nu precies?

Een “voorgesprek” wat is dat nu precies?

Wekelijks ga ik of André bij mensen die langs die een “voorgesprek” hebben aangevraagd. Maar wat is dat nu precies?

Een voorgesprek bieden wij kosteloos en vrijblijvend aan. Nadat we kennis hebben gemaakt vertellen we wie we zijn en wat onze werkwijze is. Die persoonlijke aandacht en de rust die wij brengen spreekt veel mensen aan.

Meestal ligt er al een map klaar met verzekeringspapieren. Die spitten we uit. Bij wie bent u verzekerd? Wat is het verzekerde bedrag? Als er onduidelijkheden zijn, dan nemen wij contact op met de verzekeraar. Een belletje is zo gepleegd en het wordt er gelijk een stuk duidelijker van. Door onze financiële achtergrond weten we inhoudelijk veel van verzekeringen. Zijn er meerdere verzekeringen bij verschillende verzekeraars? Geen punt, die zetten we onder elkaar zo dat het voor u inzichtelijk is bij wie u voor welk bedrag verzekerd bent.

Wist u dat het niet uitmaakt bij wie u verzekerd bent om door ons de uitvaart te laten verzorgen? Bent u bijvoorbeeld verzekerd bij Ardanta, Dela, Yarden of Monuta of nog een andere verzekeraar? U bent altijd vrij om te kiezen.

Ook als u niet verzekerd bent kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen uitvaarten in heel Twente.

Nu we alles in kaart hebben gebracht, komen de uitvaartwensen aan bod. Wel zo belangrijk om eerst te weten wat u te besteden heeft alvorens we de wensen vorm gaan geven. We hebben een document en map bij ons waarin u alles op kunt schrijven, en waar u alles tegelijk in kunt bewaren. Dat is praktisch! Zo hoeven de nabestaanden niet overal op zoek naar alle papieren en wensen.

Na het voorgesprek:

  • Heeft u een goed beeld van wie André en Nelleke Groenink van Memento Uitvaartzorg zijn.
  • Weet u hoe u verzekerd bent.
  • Weet u welk bedrag u te besteden heeft voor de uitvaart.
  • Heeft u besproken welke wensen u (en eventuele partner) voor uw uitvaart heeft en hebben we dat genoteerd in een document.
  • Heeft u alle informatie overzichtelijk bij elkaar voor uw nabestaanden.

Interesse in zo’n voorgesprek? Neem contact met ons op.