love you mom and dad…

Als je aan het werk bent en nietsvermoedend je notitieblokje openslaat en een lief briefje van je dochter tegenkomt. Dat ontroert me. En tegelijk, ben ik trots.

Want ja, als je vader en moeder een carrière switch maken, moet je als kind af en toe best wat inleveren. Ongevraagd ook nog. En dan denk ik terug aan het afgelopen jaar waarin we zakelijk gegroeid zijn, maar ook privé, als gezin met elkaar. Dit briefje is daar een mooi voorbeeld van. Het is soms best even lastig voor ze als ik vlak voor een spetterende zwemmiddag moeten afblazen omdat er een melding van overlijden is. Dan gaat werk voor en dat is best slikken, maar ze begrijpen het wel. Op een later tijdsstip hebben we er alsnog een feestje van gemaakt.

We zijn dankbaar voor het mooie beroep wat we kregen en het vertrouwen van al die families die ons hun de uitvaart van hun geliefde lieten begeleiden. We denken respectvol terug aan al die geliefden die overleden zijn en die een lege plaats achterlaten. Juist in deze dagen rond kerst en oud en nieuw is die plek zo pijnlijk zichtbaar.

We kijken ook vooruit! Want ook in 2019 staan wij dag en nacht klaar om te verzorgen, te begeleiden, te ontzorgen, te luisteren, te improviseren, te omarmen, te lachen (ja echt dat gebeurt) en elkaar te vertrouwen.

We wensen iedereen een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019.

André en Nelleke Groenink

Memento Uitvaartzorg