“Een waardig afscheid als mooie herinnering!”

Elk mens verdient een mooi en waardig afscheid. Een afscheid dat past bij overledene én nabestaanden en dat als een mooie en bijzondere herinnering in gedachten blijft. En dat is precies wat André en Nelleke Groenink willen. Met hun uitvaartonderneming Memento Uitvaartzorg willen ze op een persoonlijke manier mensen begeleiden bij het afscheid van een geliefde.

Hun vak voeren ze met hart en ziel uit. Nelleke: “Als echtpaar voelen wij ons sterk persoonlijk betrokken bij onze klanten. Dat is ook nodig, want het afscheid van een geliefde is een pijnlijke, maar ook intieme gebeurtenis. Het is dan fijn als de uitvaart op een waardige en mooie manier verloopt, zoals de overledene dat heeft gewenst.”

Volgens André en Nelleke onderscheidt Memento Uitvaartzorg zich vooral door de persoonlijke aandacht die zij aan hun klanten geven. “Wanneer je kiest voor Memento Uitvaartzorg weet je zeker dat we alle tijd nemen die de nabestaanden nodig hebben. Zowel volwassenen als kinderen worden op een persoonlijke manier betrokken bij de uitvaart van hun geliefde. Er is alle ruimte om te rouwen, en om op je eigen manier afscheid te nemen van een geliefde.”

Om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken, is het belangrijk dat er uitgebreid gesproken wordt met elkaar. André: “Wij bieden zonder kosten een voorgesprek aan. Daarbij leggen we de uitvaart van tevoren tot in detail vast, om zo na het overlijden voldoende tijd en rust te creëren voor wat echt belangrijk is: afscheid nemen.”

Wilt u meer informatie over Memento Uitvaartzorg of wilt u een afspraak maken om uw wensen door te spreken? Bel ons dan gerust op ons mobiele nummer 06-43035499 of kijk op www.mementouitvaartzorg.nl. Wij zijn benieuwd naar uw en jouw verhaal.

 

Artikel Huis aan Huis november 2017